SOM TAM THAI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1809 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Som Tam Thai. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 6:21 Altijd lekker (som tam met rijst en kippenvleugels) en redelijk snel bezorgd.
26 sep 2022 om 21:55 Kip heel zenig . Saus weinig en waterig . En heeeeeel veel sla als opvulling . Nee , niet wat ik een goede thai noem .
25 sep 2022 om 22:55 Eten was heerlijk! Verse groenten en lekker pittig. Bezorging ging niet helemaal goed, maar keurig opgelost
22 sep 2022 om 6:16 Altijd super lekker en sneller bezorgd dan aangegeven. Ik bestel altijd een portie som tam (pittige papajasalade met rijst) en een portie kippenvleugels--perfecte maaltijd!
8 sep 2022 om 21:09 Het eten was goed alleen de bezorger die is vergeten kwa route ,hij was eerder al geweest kwa adress als nog vergeet ie dat kwa huisnummer
1 sep 2022 om 0:09 Good food
30 aug 2022 om 14:58 sneller dan verwacht! en zeer goed eten
21 aug 2022 om 21:24 heel snel bezorgd en als altijd een zeer smakelijke Thai dis
13 aug 2022 om 18:55 Super, lekker en snel!!!!!
10 aug 2022 om 21:38 Lekker snel! en heerlijk pittige (bijna te voor mij) rode curry
8 aug 2022 om 10:49 Veels te heet. Ik kreeg geen hap door mijn keel en ik ben echt wel wat gewend. Zonde van mijn geld
2 aug 2022 om 20:28 Kip Cashewnoten was aan de pittige kant, jammer dat dit niet wordt vermeld. Gebakken rijst voor €3 extra is niet zoals ik gewend ben. Geen smaak en geen groenten. Eten was verder oké. Bezorging top en erg snel!